Pravý vanilkový extrakt a vanilkový sirup - Typ extraktu - Double
Vanilkový extrakt vzniká dlouhodobou macerací vanilky v alkoholu. Je vynilající na těsto a do pečení všude tam, kde potřebujete vanilkové aroma. Ja vynikající náhradou tuzemáku v receptech.
Vanilkový sirup vzniká macerací vanilky ve vodě s cukrem při teplotě kolem 60 stupňů. Pro svou sladkou chuť je skvělý jako topping a jako ochucovadlo kaší, tvarohů a jiných nepčených desertů. Lze jej využít do alko i nealko drinků, do kávy, do šlehačky a podobně.
Oba produkty jsou čistě přírodního charakteru, bez přidaných barviv a aromat. Jejich přirozenou barvou je od jantarové až po temně hnědou, v závislosti na množství a druhu použité vanilky a délce macerování.
Produkt | Dostupnost | Cena | Množství (ks) | ||
---|---|---|---|---|---|
Vanikový extrakt Kód: VAE001 Počet hvězdiček je 0 z 5 Rychlé info Vanilkový extrakt vzniká dlouhodobou macerací vanilky v lihu. Vanilkový extrakt je oblíbené aroma, které se používá v mnoha receptech a… | Skladem | od 99 Kč |
Není vanilka jako vanilka
Vanilková: jedna z nejoblíbenějších a nejpoužívanějších příchutí na světě. I když si většina lidí myslí, že vanilka je jen jedna, ve skutečnosti existují dvě hlavní odrůdy...